Szépségtanácsadóink írásai

Folyamatosan frissülő bejegyzéseinkkel segítünk, hogy tudatosan ápolhasd hajad, emellett pedig körüljárjuk a hajhullás és a töredezés leggyakoribb fizikai és lelki okait is.

Miért hullik a hajam?

A szép haj öltöztet, növeli az önbizalmat, ezért érthető, hogy sokan kétségbe esnek, amikor hajhullást tapasztalnak. Azonban a haj megújulása alapvetően természetes folyamat, mely a hajszálak egy részének folyamatos elvesztését vonja maga után. Évszakváltáskor kissé fel is erősödhet ez a jelenség, amely szintén természetesnek tekinthető. Nem kell tehát rögtön aggódni, ha pár napig a szokásosnál több hajszálat találunk a reggeli készülődés közben a hajkefében.

Tovább olvasom

5+1 módszer a hajhullás ellen

Szervezetünk minden sejtje folyamatosan megújul, a hajhullás pedig ennek a folyamatnak természetes része, így nem kell megijednek,  ha hajmosás után akár 70-100 szálat találsz kedvenc hajkeféden.

Nem árt azonban odafigyelni, ha ennek 3-4x-ese köszön rád vissza a lefolyóból, érdemes szakemberhez fordulnod! Rengeteget tehetsz hajad egészségének megőrzéséért és regenerálódásáért te is, így összegyűjtöttünk számodra 5+1  módszert, mellyel hatékonyan és költséghatékonyan ápolhatod természetes ékszeredet.

Tovább olvasom

Love My Hair értékesítő lennél?

Hívj minket bátran, vagy töltsd ki az alábbi formot, melyre 24 óráb belül válaszolunk!